NLEN

tax recruitment

Teuben Tax Recruitment
Teuben Tax Recruitment

Tax Advisor (0-3 jaar ervaring)

Bedrijfsprofiel

Voor onze opdrachtgever, een Belastingadvieskantoor in Amsterdam, zoeken we een fiscalist met circa 5-7 jaar relevante fiscale werkervaring. Het kantoor kenmerkt zich als informeel, korte lijnen, kwaliteit, maatwerk, ondernemend, open en creatief. Het kantoor heeft een brede fiscale adviespraktijk en werkt voor zowel buitenlandse als Nederlandse clienten. De fiscalisten adviseren met name (buitenlandse) bedrijven, ondernemers en vermogende particulieren.

De partners en medewerkers hebben intensief contact met de cliënt en streven naar het hoogste niveau van dienstverlening. De filosofie van de onderneming is gebaseerd op "know your cliënt" en "four eyes" principes. De overtuiging is dat alleen door cliënten goed te kennen, je als adviseur proactief kunt optreden en je de impact van fiscale ontwikkelingen voor een cliënt direct kunt signaleren. Daarnaast houdt het kantoor zich strikt aan het "four eyes principle" bij de advisering, zodat de advisering niet alleen goed, volledig en tijdig wordt gegeven, maar ook dat de bewoording helder en begrijpelijk is. Er vindt tevens regelmatig literatuur- en praktijkoverleg plaats.

De diensten van het kantoor omvatten fiscaal advies in de breedste zin van het woord, van advies tot implementatie, compliance en litigation. Van het opzetten van een internationale fiscale structuur, tot het fuseren, acquireren/desinvesteren en liquideren van bedrijven, tot de uiteindelijke aangifte en indien nodig verdediging van standpunten bij de Belastingdienst en/of bij de rechtbank. Het kantoor is gevestigd aan de Zuidas.

Het kantoor groeit en ter versterking van de algemene belastingadviespraktijk zoeken we eenfiscalist. Je adviseert zowel nationale als de internationale clienten. Je zal werken binnen een len leuk ambitieus team van professionals.

Het kantoor betaalt een uitstekend salaris en heeft goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Er zijn ruime mogelijkheden tot verdere groei, een informele werksfeer en aansprekende cliënten met interessante projecten. Vanuit de partners kan je begeleiding en ondersteuning verwachten bij je dagelijkse werkzaamheden, maar ook bij je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Commerciële kwaliteiten worden daarnaast extra beloond in de vorm van een bonus bij succesvolle acquisities en een winstdelingsregeling. Gezien de beoogde groei van het kantoor staat het partnertraject open voor eenieder.

Tasks & Responsibilities Tax Advisor (0-3 jaar ervaring)

 • Adviseren van Nederlandse- en buitenlandse clienten (bedrijven, ondernemers, particulieren). Je reageert snel en adequaat op vragen, denkt proactief mee en treedt op als adviseur van ondernemer en onderneming. Je krijgt een hoge mate van verantwoordelijkheid, houdt regelmatig contact met de cliënten en ook met andere advieskantoren in het nationale en internationale netwerk.
 • Zowel in teamverband als zelfstandig begeleid je cliënten van het kantoor, voer je besprekingen met de cliënt, de fiscus of de accountant
 • Vergroten van je fiscale kennis, volgen van vaktechnische cursussen/opleidingen
 • Signaleren van adviesmogelijkheden, vergroten van je zakelijke netwerk

Profile Tax Advisor (0-3 jaar ervaring)

 • Afgeronde Master Fiscaal Recht of Fiscale Economie
 • Circa 5-7 jaren werkervaring (starters kunnen dus ook reageren); afhankelijk van je werkervaring werk je aan bepaalde (meer complexe) opdrachten
 • Communicatief vaardige belastingadviseur, analytisch inzicht
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • No-nonsense mentaliteit en teamspirit, gedreven en zelfstandig
 • Ambitie om je te ontwikkelen en verder te groeien en onderdeel te zijn van de expansie van de onderneming
 • In staat snelle acceptatie en vertrouwen van klanten en collega’s te winnen
 • Creatief, pragmatisch en probleemoplossend
 • Commercieel gevoel

Location

Amsterdam

Company

Belastingadvieskantoor

Publication date

20.04.2020

Contact person

H. Teuben
T: (020) 4714 200

Tax Jobs
There are no jobs listed at this moment.
More Tax Jobs

direct aanmelden voor:

Apply for:

| Job Search Agents
Teuben Recruitment BV uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests. Learn more